Trods rygeforbud på ‘The Batman’: Colin Farrell kæmpede bravt for at give sin ikoniske karakter en cigar

Trods rygeforbud på ‘The Batman’: Colin Farrell kæmpede bravt for at give sin ikoniske karakter en cigar
Colin Farrell i 'The Batman' (Foto: Warner Bros.)

Colin Farrell har trukket i et lag af proteser i rollen som den ikoniske skurk Pingvinen i ‘The Batman’, der gør den irske skuespiller mere eller mindre uigenkendelig.

Den største udfordring under optagelserne var dog ikke den heftige makeup, men derimod at overbevise studiet bag filmen, Warner Bros., om at lade Pingvinen ryge cubanske cigarer, som han gør det i tegneserierne.

Det fortæller Farrell i et interview med YouTube-kanalen ‘Jake’s Takes’. Men studiet håndvædede deres strenge rygeforbud, som gælder i film, der er aldersmærket som egnet for børn ned til 13 år.

»Store studier laver store beslutninger om ting som tilstedeværelsen af cigaretter på film. Jeg kæmpede tappert for en cigar. På et tidspunkt sagde jeg: ‘Den behøver ikke være tændt! Bare lad mig have den slukket’. De sagde stadig nej. Som om en folk 12-årige kommer til at begynde at ryge cubanske cigarer, fordi Pingvinen gør det i filmen«.

Trods sin skuffelse tager Farrell det dog ikke så tungt. Han er nemlig kun med i en håndfuld scener i filmen. Hans karakters historie kommer dog senere til at spille en væsentlig rolle i Matt Reeves’ Batman-univers, blandt andet i en ‘The Batman’-spinoffserie på HBO Max.

Farrell beskriver serien som en slags origin story á la ‘Scarface’, der vil »komme ind på, hvad der gjorde ham til den mand, han er. Den kommer til at samle op, hvor denne film sluttede«, siger Farrell. Mon Pingvinen får lov at nyde en cigar her?

‘The Batman’ får langt om længe biografpremiere 3. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af