Traileren til ’Rick and Morty’ sæson 6 er ude – og det går vildt for sig

Traileren til ’Rick and Morty’ sæson 6 er ude – og det går vildt for sig
'Rick and Morty' sæson 6. (Foto: Adult Swim)

Sjette sæson af ’Rick and Morty’ er lige på trapperne.

Den ventede trailer til den animerede komedieserie er nu ude og lægger op til endnu sæson med vilde eskapader i selskab med den gale/geniale videnskabsmand Rick Sanchez og hans barnebarn Morty, der gang på gang, og mere eller mindre mod sin vilje, bliver slæbt med på tværs af galaksen af sin sociopatiske morfar.

I den hektiske trailer ser vi Mortys søster Summer diskutere ’Die Hard’ med Rick, mens der bliver skudt til højre og venstre af alien-terrorister, og scener af hele familien, der bliver indblandet i Rick og Mortys eksplosive eventyr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serieskaberne Dan Harmon og Justin Roiland holder det overordnede plot tæt ind til kroppen, men sæsonen vil angiveligt starte, hvor sæson fem slap med en af seriens største cliffhangere til dato.

Adult Swim-serien, der startede som lidt af et kultfænomen tilbage i 2013, er i dag en de mest sete animerede serier overhovedet.

Den sjette sæson af ’Rick and Morty’ kan streames på HBO Max fra 5. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af