Jennifer Coolidge stod for den mest underholdende Emmy-tale – kulminerende i dans

Jennifer Coolidge stod for den mest underholdende Emmy-tale – kulminerende i dans
Jennifer Coolidge. (Foto: Kevin Mazur/WireImage)

Nattens Emmy Awards udspillede sig øjensynligt efter planen, og der var ikke de helt store optrin, som man ellers nærmest er blevet vant til under de amerikanske prisuddelinger de seneste år.

Men det betyder ikke, at aftenen forløb uden underholdende episoder, som da Jennifer Coolidge skulle holde sin takketale efter at have vundet sin første Emmy for sin birolle i komediedramaet ’The White Lotus’.

Den 62-årige amerikaner, der har fået sit helt store comeback med serien, kunne dårligt finde ordene, da hun fik stillet sig foran mikrofonen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Sikke en aften«, begyndte Jennifer Coolidge og fortsatte: »Jeg vil bare lige sige til mine kære mednominerede, at det er fantastisk at være i jeres selskab«.

Coolidge så noget presset ud, da hun med et grin måtte indrømme, at hun havde svært ved at finde de rette ord af en bestemt årsag.

»Jeg vil bare lige sige, at jeg tog et lavendelbad her til aften lige inden showet, og det fik min krop til at svulme op under min kjole, så jeg har svært ved at tale«, sagde hun til et underholdt publikum.

»Ah, lort. Jeg troede ikke, det her ville ske«, lød det fra skuespilleren, mens hun senere blev forbavset, da der blev spillet følelsesladet musik over hendes tale som et signal til, at nu måtte hun gerne forlade scenen.

»Nej, det her sker kun én gang i livet, og jeg er fyldt op!«, udbrød Coolidge og blev ved med at bede dem om at vente. Til sidst måtte hun indse, at det ikke kom til at ske, og da musikken skiftede til ’Hit the Road Jack’ brød skuespilleren ud i dans til et kæmpe bifald.

Anden sæson af ’The White Lotus’ får premiere til oktober. Serien kan streames på HBO Max.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af