Stjernespækket historisk drama lover hedt trekantsdrama med Jacob Elordi og Daisy Edgar-Jones

Stjernespækket historisk drama lover hedt trekantsdrama med Jacob Elordi og Daisy Edgar-Jones
Jacob Elordi ved Met Gala i 2022. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Daisy Edgar Jones, Jacob Elordi, Will Poulter og Diego Calva er nogle af de mange stjernenavne, der allerede pryder plakaten for det kommende historiske drama ‘On Swift Horses’. Det skriver Deadline.

Filmen er baseret på en roman af samme navn, der foregår i 1950’ernes USA. Her flytter den nygifte men ensomme Muriel (Edgar-Jones) til Californien med sin Korea-krigshjemvendte mand (Poulter) og bliver involveret i hestevæddeløb, mens hendes svoger (Elordi) slår sig til dem, og der opstår et vidtrækkende trekantsdrama.

Den ’Babylon’-aktuelle Diego Calva afslørede ikke meget om filmen, men kunne trods alt sige om sin egen rolle, at det bliver »hedt« mellem ham og Jacob Elordi i et interview med Variety.

»Jeg ved ikke, om jeg må sige det her, men vi kommer til at have nogle ret hede scener i den her film… Vent og se. Jeg tror det bliver en ret fed film«, fortæller Calva i interview-klippet, som kan ses her under.

Daisy Edgar Jones modtog mange prisnomineringer for sin præstation i Sally Rooney-serien ’Normal People’, og var for nylig aktuel i bestsellerblockbusteren ’Hvor flodkrebsene synger’.

Jacob Elordi har fået tag i ungdomsserie- og film-rollerne med optrædener i ’The Kissing Booth’ og ’Euphoria’. Will Poulter har vakt opsigt i alt fra ’The Revenant’ til A24-gyset ’Midsommar’ og ‘Dopesick’.

Det mest ubeskrevne blad er den 27-årige Sasha Calle, der indtil nu har spillet med i sæbeoperaen ’The Young and the Restless’ og får sin spillefilmsdebut som Supergirl i ’The Flash’.

Filmen bliver instrueret af Daniel Minahan, der har rig erfaring fra serieverdenen med instruktion af afsnit i blandt andet ’Six Feet Under’, ’Game of Thrones’ og ’House of Cards’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af