Ung gamer går fra PlayStation til racerbanen i den adrenalinpumpende trailer til ‘Gran Turismo’

Ung gamer går fra PlayStation til racerbanen i den adrenalinpumpende trailer til ‘Gran Turismo’
'Gran Turismo'. (Foto: SF Studios)

En ung mand går fra at spille racerspil på sit værelse til at køre professionelle løb i traileren til ‘Gran Turismo’, der er baseret på Jann Mardenboroughs liv, hvor han tog springet fra gamer foran skærmen til professionel racerkører.

Den unge gamer har ikke gode udsigter til at få noget ud af sin besættelse af PlayStation-racerspillet ‘Gran Turismo’, som den kommende film tager sit navn fra.

Uden forbindelse til det eksklusive racerkørermiljø er det svært at komme i sædet på en af de dyre biler, men takket være en konkurrence i yndlingsspillet bliver Mardenborough opdaget, og når han først er bag rettet, kan han drage på sine erfaringer fra det ultrarealistiske spil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedrollen som Mardenborough spilles af Archie Madekwe, hans far spilles af Djimon Hounsou (‘Gladiator’), David Harbour ses som hans hårde træner og Orlando Bloom er marketingchef for racerholdet. Derudover medvirker tidligere Spice Girl Gerri Horner (tidligere Halliwell)

Filmen er instrueret af den Oscar-nominerede sydafrikanske instruktør Neill Blomkamp, der stod bag sci fi komedien ‘District 9’.

Manuskriptet er forfattet Jason Hall og Zach Baylin.

‘Gran Turismo’ kan ses i biografen den 17. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af