Ligene flyder i Netflix-drama om gruopvækkende flystyrt – se traileren til ‘Society of the Snow’

Ligene flyder i Netflix-drama om gruopvækkende flystyrt – se traileren til ‘Society of the Snow’
'Society of the Snow'. (Foto: Netflix)

Den spanske instruktør J.A. Bayona står både bag 00’er-gyset ‘Børnehjemmet’, det gribende tsunami-drama ‘The Impossible’, ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ og senest de to første afsnit af Amazon-fadæsen ‘Ringenes Herre: Magtringene’.

Det næste han kaster sig over er et flystyrt, hvor han også vender tilbage til at lave film på modersmålet spansk.

Den kommende Netflix-film ‘Society of the Snow’ tager udgangspunkt i den virkelige ulykke fra 1972, hvor et Rugby-hold styrtede ned i Andes-bjergene på vej fra Uruguy til Chile og tyede til ekstremer som kannibalisme for at overleve. Filmens trailer er netop landet og lægger op til et drama i bidsk kulde:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det samme styrt er før blevet filmatiseret i ‘Alive’ med Ethan Hawke i hovedrollen. Den nævnes også som en af de centrale inspirationskilder til det amerikanske seriehit ‘Yellowjackets’. Ulig den er Bayonas version dog baseret mere direkte på hændelsen og den journalistiske beskrivelse af den i bogen ‘Society of Snow’ af Pablo Verci.

‘Society of Snow’ får verdenspremiere på Venedig Film Festival, der skydes i gang i næste uge, og lander på Netflix senere på året.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af