Keanu Reeves ønskede John Wick aflivet efter film nummer to

Keanu Reeves ønskede John Wick aflivet efter film nummer to
'John Wick: Chapter 4'. (Foto: Nordisk Film)

Artiklen indeholder spoilers for ‘John Wick: Chapter 4’.

Der kommer næppe flere kapitler af actionbraget ‘John Wick’ med Keanu Reeves som den titulære lejemorder . Det vil man vide, hvis man har set finalen i John Wick: Chapter 4′.

Men havde det været op til Keanu Reeves selv, var Wick blevet slået ihjel allerede i anden film, grundet de fysisk krævende optagelser.

Det fortæller ’John Wick’-producer Basil Iwanyk til Collider.

»(…) Det er så udmattende at lave de her film, og det ødelægger Keanu fysisk og følelsesmæssigt. Mod slutningen siger han altid ’Jeg kan ikke gøre det her igen’, og vi er enige med ham. Fyren er en skygge af sig selv, fordi han bare går amok og går efter det«, fortæller han.

Reeves havde tigget om at blive slået ihjel i franchisens fjerde film. Og at dømme på dens slutning fik han tilsyneladende sit ønske opfyldt. Men Iwanyk og instruktør Chad Stahelski kunne alligevel ikke dy sig for at lade døren stå på klem for flere John Wick-historier:

»Han var sådan: ’Jeg vil definitivt slås ihjel ved slutningen af den her film’. Og vi sagde ’Vi efterlader en lille åbning på 10%’«.

På trods af Reeves’ ønsker har han og Stahelski alligevel flere historier i støbeskeen om lejemorderen. Men alt det står Iwanyk udenfor.

»På nuværende tidspunkt er det Keanu og Chad, der mødes for at finde ud af, hvad historien er. Måden jeg beskriver det på er, at de er Paul McCartney og John Lennon, og jeg er Ringo. De kommer til at ringe til mig og sige ’Okay, vi møder op. Her skal du møde op, og her er vores historie’«, siger produceren.

John Wick-universet fortsætter med spinoff-serien ’Continental’ samt filmen ’Ballerina’ med Ana de Armas i hovedrollen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af