Quentin Tarantino besøger israelsk militærbase

Quentin Tarantino besøger israelsk militærbase
Quentin Tarantino under Cannes-festivalen i 2019. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Ovenpå Hamas’ angreb på Israel har instruktør Quentin Tarantino vist sin støtte til de israelske tropper ved at besøge en militærbase i det sydlige Israel. Det melder The Hollywood Reporter.

Twitter-kontoen Israel War Room har postet et billede af Tarantino, der poserer med medlemmer af Israels forsvarsstyrker.

»Den legendariske filmskaber Quentin Tarantino besøger en israelsk base i det sydlige Israel for at booste IDF’s moral«, lyder beskrivelsen til billedet.

Nonprofit-organisationen Stand With Us har derudover postet et billede af Tarantino med en fan.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Et lyst øjeblik i en mørk tid: Legendarisk filmskaber Quentin Tarantino viser sin solidaritet med det israelske folk ved et overraskelsesbesøg til det sydlige Israel, som er helt ødelagt ovenpå Hamas’ igangværende terrorkrig (…). Sikke en smuk måde at vise støtte«, skrev de.

Quentin Tarantinos kone Daniella Pick, der havde en lille rolle i ‘Once Upon a Time in Hollywood’, er fra Israel. Parret har været gift siden 2018 og bor eftersigende sammen i Tel Aviv.

Tarantino arbejder for tiden på ‘The Movie Critic’ om en virkelig filmanmelder, der anmeldte film i et pornomagasin i 1970’erne.

Instruktøren har ikke kommenteret på billederne fra Israel.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af