Se ‘Mean Girls’-trio spille deres karakterer som voksne i ny reklamefilm

Se ‘Mean Girls’-trio spille deres karakterer som voksne i ny reklamefilm
Amanda Seyfried, Lindsay Lohan og Lacey Chabert spiller deres 'Mean Girls'-karakterer i ny Walmart-reklame. (Foto: screenshot fra Youtube)

»On Wednesdays, we still wear pink«, lyder det i en ny reklamefilm fra supermarkedsgiganten Walmart, der har genforenet ‘Mean Girls’-trioen Lindsay Lohan, Amanda Seyfried og Lacey Chabert. Det skriver Deadline.

I den to minutter lange video spiller de deres ‘Mean Girls’-karakterer som voksne forældre, der nu selv har piger i highschool-alderen. Meget er alligevel, som det plejer (selvom Rachel McAdams’ karakter Regina George ikke er at finde).

Gretchen forsøger eksempelvis stadig at få fetch til at blive en ting, denne gang bare over for sin TikTok-dansende teenagedatter.

Derudover taler de medvirkende, der også inkluderer Daniel Franzese og Rajiv Surendra som Damian og Kevin, sjovt nok rigtig meget om Walmarts Black Friday-tilbud.

Se reklamen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af