Greta Gerwig forsøgte at få Timothée Chalamet og Saoirse Ronan med i ‘Barbie’

Greta Gerwig forsøgte at få Timothée Chalamet og Saoirse Ronan med i ‘Barbie’
Saoirse Ronan og Timothée Chalamet i 'Little Women'. (Foto: PR)

En række store navne som Margot Robbie, Ryan Gosling, Issa Rae og Kate McKinnon medvirker i ‘Barbie’, men Greta Gerwig havde egentlig tænkt sig, at dukkefilmen skulle være endnu mere stjernespækket.

Instruktøren ville nemlig gerne have sin ‘Lady Bird’- og ‘Little Women’-duo Saoirse Ronan og Timothée Chalamet med i små cameos. Det bekræfter sidstnævnte under sit besøg hos Jimmy Fallons ‘The Tonight Show’, skriver The Playlist.

»Der var en idé, hvor Saoirse Ronan og jeg skulle lave en cameo i den. Jeg ved ikke, hvad cameoen skulle have været. Jeg tror, det ville have været en af de afviste Kens eller Barbies. Ikke Allan, men noget. Måske var der en afvist fransk dukke«, siger den ‘Wonka’-aktuelle skuespiller, der selv er halvt fransk.

Da Fallon spørger Chalamet, om han mødtes med Gerwig, svarer skuespilleren: »Det gjorde jeg, for da jeg havde afsluttet ‘Wonka’, var ‘Barbie’-settet blevet bygget. Settet var vanvittigt. Det er fantastisk«.

Ifølge The Playlist har Greta Gerwig tidligere forklaret, at hun havde små »specialty cameos« – i stil med Dua Lipa og John Cenas Mermaid Barbie og Ken-maid – i tankerne for Timothée Chalamet og Saoirse Ronan, men at ingen af de to skuespillere havde tid på grund af andre filmprojekter.

Se interviewet med Chalamet herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af