Mark Ruffalos nye serie med ‘Mare of Easttown’-skaber foregår i samme univers som HBO-hittet

Mark Ruffalos nye serie med ‘Mare of Easttown’-skaber foregår i samme univers som HBO-hittet
Mark Ruffalo i 'I Know This Much Is True'. (Foto: PR)

Mark Ruffalo kan snart opleves overfor Emma Stone i ‘Poor Things’, men ved et BAFTA-arrangement gav han flere detaljer om et andet kommende projekt, der tegner aldeles lovende.

Skuespilleren fortalte Deadline, at han spiller med i en kommende HBO-serie ved navn ‘Task’. Her spiller han en FBI-agent i et arbejderklassekvarter i Philadelphia, der skal sætte en stopper for en række røverier.

Bag serien står ‘Mare of Easttown’-skaber Brad Ingelsby, og ifølge Ruffalo er det muligt, at de to seriers universer kommer til at overlappe. Der har tidligere været ønsker om en sæson to af den populære krimiserie med Kate Winslet i hovedrollen, som dog blev skudt til jorden af HBO-chef Casey Bloys i starten af sidste år.

»På et tidspunkt kommer de to måske til at løbe ind i hinanden i fremtiden – det siger de. Det er ikke fastlagt, intet er fastlagt«, fortalte Ruffalo. Det er svært at forestille sig en ‘Mare of Easttown’-crossover, der ikke involverer Kate Winslet, så fingrene er krydsede.

Serien har dertil Jeremiah Zagar som instruktør, der udover den kritikerroste indiefilm ‘We the Animals’, instruerede Adam Sandlers basketfilm ‘Hustle’ for Netflix i 2022.

‘Task’ går i optagelse i marts, men hvornår den forventes at få premiere vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af