Zendaya forsøgte flere gange at få rolle i film om Disney-skurkenes børn

Zendaya forsøgte flere gange at få rolle i film om Disney-skurkenes børn
Zendaya. (Foto: Daniele Venturelli/Getty Images for Bulgari)

Zendaya er i dag en af Hollywoods største stjerner, men som barnestjerne betrådte hun sjældent biograflærreder, og i stedet fik hun sit gennembrud i Disney Channel-produktioner som ‘Shake It Up’, ‘Zapped’ og ‘K.C. Undercover’.

Men hun ville meget gerne have en rolle i en anden Disney Channel-franchise. Nemlig deres storhittende (og stadig igangværende) serie af tv-film, ‘Descendants’, der handler om børnene af de kendte skurke fra Disneys tegnefilm.

Det fortæller Disney Channels tidligere vicepræsident, Cornelia Frame, i podcasten ‘Magical Rewind’.

»Zendaya var mange gange til audition på ‘Descendants’, og det var en stor ting«, fortæller Frame i podcasten. »Det var en rigtig stor ting. Hun var til audition igen og igen og ville virkelig gerne medvirke. Det endte bare med ikke at gå til hende«.

»Nu hvor jeg tænker over det, var ‘Spider-Man’ så ikke nogenlunde samtidig?« fortsætter Frame. »Ting sker af en årsag, og ofte ender man med at få det her andet fantastiske job, når der er noget, man ikke får«.

‘Spider-Man: Homecoming’ havde premiere i sommeren 2017, og den blev filmet fra juni 2016. Den første ‘Descendants’-film havde tv-premiere i 2015, men toeren landede i 2017 og blev filmet i efteråret 2016 – så hvis Zendaya også forsøgte at få en rolle i ‘Descendants 2’, kunne det meget vel se ud som om, at Frame har ret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af