Revolutionerende ‘Star Wars’-spil gør comeback eksklusivt til PlayStation 5

Revolutionerende ‘Star Wars’-spil gør comeback eksklusivt til PlayStation 5
'Knights of the Old Republic'. (Foto: PR)

‘Knights of the Old Republic’ – et af de mest skelsættende rollespil nogensinde – vender tilbage i en moderniseret udgave til PlayStation 5. Efter en eksklusiv periode rammer det ligeledes PC.

Der er tale om et komplet opdatering, for selvom der ikke ændres i spillets historie eller indhold, bygges det op fra bunden for at kunne drage nytte af de teknologiske fremskridt siden spillets oprindelige lancering i 2003.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Knights of the Old Republic’ blev ved spillets lancering genredefinerende for fremtidens rollespil med dets tilgang til historie, personer og konsekvenser af ens handling.

Derudover indeholder det også et helt vanvittigt tvist, som efterhånden er gået over i spilhistorien, ligesom resten af spillet opfattes som en af de bedste oplevelser i hele ‘Star Wars’-universet.

Der er endnu ingen fast udgivelsesdato for den nye udgave af ‘Knights of the Old Republic’, men på PlayStations blog beskrives det som »tidligt i udviklingsfasen«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af