Kim Kardashian ankom til Met Gala i ikonisk Marilyn Monroe-kjole – men måtte skifte ud af den efter få minutter

Kim Kardashian ankom til Met Gala i ikonisk Marilyn Monroe-kjole – men måtte skifte ud af den efter få minutter
Kim Kardashian og Pete Davidson til Met Gala 2022. (Foto: Gotham/Getty Images)

Kim Kardashian forstår at gøre sin entre.

Ved Met Gala i New York City mandag aften ankom hun iført den ikoniske kjole, Marilyn Monroe havde på, da hun sang ‘Happy Birthday’ til John F. Kennedy i Madison Square Garden i 1962.

Kjolen blev solgt på auktion i 2016, hvor den gik for svimlende 34 millioner kroner (4,8 millioner dollar). Den blev udlånt til Kardashian af Ripley’s-museet Believe It Or Not.

Kim Kardashian til Met Gala 2022. (Foto: Gotham/Getty Images)

Kim Kardashian forklarede på den røde løber, at hun valgte kjolen til årets Met Gala, der havde temaet ‘In America: An Anthology of Fashion’, fordi Marilyn Monroe repræsenterede noget af det mest ærkeamerikanske, hun kunne komme i tanke om.

På den røde løber fortalte hun Vogue, at hun havde tabt sig omkring syv kilo for at passe kjolen, som ikke kunne lægges om. Hun var også nødt til at tage små skridt op ad trapperne, for ikke at skade stoffet.

På grund af kjolens bekostelighed måtte hun også skifte ud af originalen og over i en kopi af kjolen efter nogle minutter på den røde løber. For som hun forklarede Vogue:

»Jeg ville aldrig sidde med den på, spise med den på eller på anden måde risikere at skade den. Jeg har heller ikke den kropsmakeup på, som jeg plejer. Alting var nødt til at være specifikt timet, og jeg var nødt til at øve mig i at gå op ad trapperne«.

I april forklarede hun til Access Hollywood, at hendes kjolevalg ville blive besluttet i allersidste øjeblik:

»Det afhænger virkelig af, om jeg passer ned i kjolen, så det håber jeg, at jeg kommer til. Jeg tror, det kommer til at blive en sidste øjebliksbeslut, for kjolen kan ikke lægges ind, så jeg er nødt til at passe den helt præcist. Vi får se, om jeg kan formskifte på aftenen«.

Kardashian mødte op til Met Gala med kæresten Pete Davidson.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af