Hæsblæsende musikvideo fra Wavves lavet 100 procent som GTA V-film

Grand Theft Auto-franchisen er udover glimrende, underholdende spil også kendt for deres stemningsfulde soundtrack.

På soundtracket til GTA V– som du blandt meget andet kan vinde HER – optræder støjrockbandet Wavves med nummeret ‘Leave’. Musikvideoen til det nummer har de meget passende fået lavet en rendyrket bankrøveri/fangeflugts-actionbasker ud af. Det særlige er dog, at den er optaget 100 procent i GTA V-universet.

Videoen er vinderen af en konkurrence udskrevet af GTA’s spiludviklere Rockstar, så den er produceret af en dedikeret gamer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Muligheden for at lave videoer af sine GTA-eskapader blev introduceret i GTA IV til pc og det er videreført i GTA V. En hurtig smuttur forbi YouTube viser, hvordan det er blevet udnyttet i stor stil. For eksempel kom der for en uges tid siden en uofficiel GTA-musikvideo, der matcher billedsiden til Will Smiths ‘Fresh Prince of Bel Air’.

Læs også: ‘GTA V’ går amok i flyvende chimpanser, der skyder med biler

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af