Kirsten Birgit fra ’Den Korte Radioavis’ lever – men i hvilken forfatning?

Siden den karismatiske seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra ’Den Korte Radioavis’Radio24syv kollapsede i studiet, har vi kun fået et enkelt livstegn fra hende. Det skete i et tweet, der blot indeholdt en enkelt apostrof. Derudover har hendes tilstand været uvis.

Nu er der igen via Twitter kommet et livstegn. »To!&*&$vtle ribbe*#n er v!×€%æk.«, skriver Kirsten Birgit.

Den umiddelbart lidt kryptiske besked sætter dog en del tanker i gang. Er Kirsten Birgit i en tilstand, hvor hun ikke kan formulere hele sætninger eventuelt på grund af senhjerneskade?

Er det en krypteret besked omkring EU (det trænede øje vil bide mærke i euro-tegnet), en institution Kirsten Birgit tidligere har tordnet imod?

Endelig er der en anden gruopvækkende teori. Mikael Bertelsen skriver på sin Instagram»She’s alive!!!« og henviser til Kirsten Birgits seneste tweet. Det vækker mindelser om den berømte Dr. Frankensteins genoplivning af det, der skulle være forblevet dødt. Måske har Hr. Bertelsen og Hr. Brügger været så optaget at guldkalven ikke måtte dø, at de er tyet til unaturlige medicinske metoder og på den måde har skabt et monster.

Endelig kan det også være, at Kirsten Birgits fingre simpelthen bare er smuttet på tastaturet og der egentlig skulle stå: »Tovtle (tolvte? red.) ribben er væk.«? Det kan både henvise til et kirurgisk indgreb hun har fået foretaget eller blot en harmløs reference til spareribs eller ribbensteg. Vi ved jo hun holder af god mad.

Vi ved det ikke, men vi følger udviklingen omkring den fiktive karakters tilstand tæt.

Læs også: Sociale medier koger: Er Radio24syvs Kirsten Birgit død?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af