Kanyes svigerinde har lavet en beskeds-app – og Facebook bør tjekke den ud

Der findes i forvejen et hav af apps til beskeder, så hvorfor lave en ny? Fordi du ikke kan arrangere en ferie eller en tur i byen med dine BFF’s via WhatsApp eller Facebook Messenger.

Men det vil realitystjernen Khloe Kardashian, der lige nu nok er mest kendt for at være Kanye Wests svigerinde, lave om på med den nye app Begroupd til iPhone.

Hun har givetvis ikke selv kodet løs for at få den på markedet, men Khloe Kardashian står ikke desto mindre bag appen. Og selvom man med rette kan væbne sig med skepsis, når Kardashiansøstre lancerer apps, så har Begroupd en række ret geniale grundfunktioner, der på papiret bør vække opmærksomheden hos konkurrenterne.

Enhver, der har prøvet at arrangere noget som helst i en gruppechat, ved, at det oftest er sværere end som så. Men Begroupd har integrerede værktøjer til at lave aftaler, såsom afstemninger, ja/nej-spørgsmål, rating-skemaer og en tilmeldingsfunktion. Basalt set, alt hvad du finder i Doodle og Facebook-events, bare pakket ind i en chat-app. Det er umiddelbart ret smart – og så er den oven i hatten gratis.

Så venter vi bare på, at nogen prikker Mark Zuckerberg på skulderen og beder ham finde checkhæftet frem (Begroupds logo har allerede de rette farver).

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Digi-snacks: Kanye West-app, verdens dyreste tærte og Kim Jong Un sur på skildpaddefarm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af