Eksklusivt foto afslører spritnye oplysninger om Kirsten Birgits mystiske juleforsvinden

Eksklusivt foto afslører spritnye oplysninger om Kirsten Birgits mystiske juleforsvinden

Selvom vi i dag fik nys om, at seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Radio24syvs ‘Den Korte Radioavis’ var i god behold hjemme hos P1-legenden Kjeld Koplev, så er hele hendes forsvinden omkring jul stadig omgærdet af mystik.

Radio24syv har nu frigivet et billede eksklusivt til Soundvenue, der kaster nyt lys over Kirsten Birgits færden 3. juledag. Hvorvidt billedet er et stykke reelt bevismateriale, eller om vi her bliver narret til at tage part i en af Kirsten Birgits nærmest David Bowie’sk selviscenesættende promokampagner, vil vi lade læseren vurdere.

Vi skal advare om stærkt billedmateriale:

4R8A7553_v3_low1
(Foto: Klaus Vedfelt)

Det var i denne forfatning, Kjeld Koplev fandt hende i en baggård på Ydre Nørrebro – eller »Little Islamabad« som Kirsten Birgit selv ville kalde det – lidt som Seligman finder Joe i ‘Nymphomaniac’. I et radioindslag fra tidligere i dag afslører Kjeld Koplev, at han fandt hende »omtumlet«, »lidt forslået« og med »skrammer, som om hun var faldet«.

Disse nye oplysninger rejser selvfølgelig en lang række spørgsmål: Hvad i alverden lavede Kirsten Birgit i »Little Islamabad« – et område hvori hun meget nødigt færdes? Hvorfor har hun opholdt sig hos Kjeld Koplev siden? Og hvorfor er hun pludselig blevet besat af citronfromage?

Kjeld Koplev er, foruden kulturredaktør og radiovært på Koplevs Kvarter, også uddannet kok, og det kan være derfor, han har været i stand til at holde på Kirsten Birgit så længe – selvom hun tilsyneladende ikke er vild med hans sursøde gefilte fish.

Det fulde svar får vi nok først på mandag, når ‘Den Korte Radioavis’ tager hul på deres tredje sæson.

Læs også: Fortvivl ej: Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Den Korte Radioavis er fundet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af