Kesis BLS-samarbejde kommer til salg hos Magasin i næste uge

Kesis BLS-samarbejde kommer til salg hos Magasin i næste uge
Kesi i tracksuitet fra hans BLS Hafnia-samarbejde.

Han har teaset det løbende de seneste par måneder, men nu lander Kesis tøjsamarbejde med BLS Hafnia i butikkerne – eller faktisk bliver der kun tale om Magasin i Aarhus, på Kongens Nytorv i København og deres webshop. Der bliver kollektionen, som har fået titlen ‘BLS x 888’, eksklusivt sat til salg fra den 7. september.

Den dag, der også er Kesis fødselsdag, vil både rapperen og BLS-bagmanden Besnik Miftari være til stede klokken 16 på 1. sal i Magasin på Kongens Nytorv.

Som man kan se på nedenstående video, har Kesi og Miftari været i Portugal sammen og arbejdet på produktionen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Vi har begge to interesseret os for fashion, siden vi var helt små. Vi har talt om fashion, fulgt med i modebranchens udvikling og brugt oceaner af tid på styling. Ligesom fodbold, basket og musik, så har det fulgt os hele livet igennem, hvilket skabte grundlaget for at dyrke en fælles interesse sammen. Jeg har faktisk, siden vi startede BLS Hafnia, brugt Oliver som sparringspartner, så det føles som et helt naturligt skridt, at vi nu laver en tøjkollektion sammen«, fortæller Miftari i et interview med Magasin, og Kesi uddyber:

»Som Besnik siger, så har vi altid haft en fælles interesse for fashion. Ligesom jeg har sagt min mening, når Besnik har lanceret en ny tøjkollektion, så har Besnik også altid givet mig hudløst ærlig kritik i forhold til min musik. Det er det, der gør vores forhold unikt og værdifuldt – vi har altid bakket hinanden op og båret hinanden frem. Nu synes vi, at det var på tide at løfte et fælles projekt sammen«.

Det vides ikke, hvor stor kollektionen er, men den indeholder i hvert fald et tracksuit og en varsity-jakke, som Kesi viser på billeder i artiklen og i en video på Instagram.

Det er også de to ting, som Kesi og Miftari fremhæver blandt deres yndlings i interviewet med Magasin.

»Vi er glade for hele kollektionen, men jeg vil især fremhæve tracksuitet, da det har skabt fundament for resten af kollektionens udtryk«, siger Kesi. »Vi har fundet en farvekonstellation, der sidder lige i skabet, og de farver går igen og præger hele kollektionen. Jeg elsker at gå i tracksuits, og derfor må jeg vælge tracksuitet som mit favorit item, nu hvor jeg jo kun må vælge ét«.

Miftari er delvist enig.

»Tracksuitet og hele farvepaletten er ramt lige i røven, men jeg må nævne varsity-jakken som kollektionens fedeste item. Grunden til, at valget falder på den, er, at den repræsenterer et splinternyt produkt, som vi i BLS-regi aldrig har produceret før. Det har været en kæmpe produktionsmæssig udfordring at få den til at sidde lige i skabet, men det er lykkedes til perfektion, og nu står hele kollektionen knivskarpt«.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Fjedersåler, Off-White-look og Woodstock-hyldest

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af