‘House of the Dragon’-meme er ugens billige grin – og en stikpille til ‘Ringenes Herre: Magtringene’

‘House of the Dragon’-meme er ugens billige grin – og en stikpille til ‘Ringenes Herre: Magtringene’
Paddy Considine i 'House of the Dragon'. (Foto: HBO)

Efter ‘House of the Dragon’ og ‘Ringenes Herre: Magtringene’ nærmest simultant landede på henholdsvis HBO Max og Amazon Prime, har der været ondt blod mellem de to serier og deres fans.

Eller ondt blod er måske så meget sagt, for imens de fleste kan blive enige om, at det bare er fedt med to episke serier på én gang, så er seriens fans ikke blege for at stikke lidt til hinanden med et glimt i øjet.

Det blev understreget efter denne uges afsnit af ‘House of the Dragon’, hvor en udveksling mellem kongen Viserys og hans bror Daemon er blevet til den perfekte opskrift for en meme-sviner.

I den oprindelige scene foreslår kongens hustru, Alicent, at Daemon får en fremvisning af borgens nye gobeliner.

Kongen finder det hysterisk morsomt, fordi det er en drønkedelig aktivitet for adrenalinjunkien Daemon, og det er noget nær den perfekte analogi for ‘Ringenes Herre: Magtringene’, hvis altså man spørger ‘House of the Dragon’-fans.

Skal man tro Soundvenues seneste recap af verdens dyreste serie fra Amazon, er der faktisk godt gang i filmatiseringen af Tolkiens materiale.

Det samme gælder ‘House of the Dragon’, der dog tilsyneladende har travlt med at fortabe sig i sex og liderlighed i klassisk ‘Game of Thrones’-stil.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af