Rød løber til BAFTA Awards: Stadig Time’s Up-sympati

Til årets BAFTA Awards, den største britiske filmpris, var den røde løber igen præget af den Time’s Up-sympati, der har domineret siden Golden Globes. 

Men selvom aftenens mange kjoler var præget af en sort farvepalet og fokus på elegance, beviste kvinderne og designerne bag, at den sorte dresscode bestemt ikke gør den røde løber kedelig. Her er vores favoritter. 

Foto: Jeff Spicer/Getty Images

Tatiana Korsakova

Tatiana Korsakova indtog den røde løber i Balenciaga, hvor en overdimensioneret sløjfe gav et kreativt og skævt twist til kjolen, der også havde et af aftenens længste slæb. Den sorte farve blev brudt med pink stilletter. 


Foto: Jeff Spicer/Getty Images

Salma Hayek

Skuespilleren har gentagne gange erklæret sin kærlighed til Gucci og Alessandro Michelles fantasifulde kreationer. Sådan fortsatte det i aftes, hvor hun var iklædt en sort Gucci-kjole med modehusets botaniske signatur.


Foto: Jeff Spicer/Getty Images

Emma Roberts

Den amerikanske skuespiller stod for aftenens dybeste og mest udfordrende udskæring, men formåede alligevel at holde udtrykket både klassisk og elegant. Og så gjorde de volumniøse skulderpuder kjolen til en af aftenens mest karakteristiske.


Foto: Jeff Spicer/Getty Images

Jennifer Lawrence

Hun har flere gange ageret frontfigur i Diors kampagner, så selvfølgelig indtog Jennifer Lawrence den røde løber iklædt en kjole fra modehusets SS18 couture-kollektion. Kjolens fokus på taljen samt de lyse blonder, der fungerede som små ærmer, stod ud som de klare højdepunkter. 


Foto: John Phillips/Getty Images

Margot Robbie

Hun løb godt nok ikke med prisen som bedste kvindelige hovedrolle for sin præstation i ‘I, Tonya’, men hun kan trøste sig med et af aftenens stærkeste looks. Den sorte kjole fra Givenchy Couture var fyldt med fine detaljer. Yderste lag var præget af gennemsigtige blonder, mens der inderst var en asymmetrisk udskæring ved taljen og en draperende underdel med sten. De iøjnefaldende smykker fra Harry Winston trak også en del opmærksomhed.


Foto: Jeff Spicer/Getty Images

Lily James

Hun var næsten som taget ud af et eventyr i sin stropløse kjole fra Burberrys februarkollektion, hvor den volumniøse underdel i tyl stjal fokus sammen med bæltet i taljen med de små sten. 


Foto: John Phillips/Getty Images

Saoirse Ronan

Der er mange ting i det her look fra Chanel. Alligevel formåede Saorise Ronan at binde det hele sammen. En høj hals og en plisserende nederdel med fjer var kombineret med det transparente look.


Naomi Harris

Hun stod som aftenens friske pust. Som en af de få droppede hun nemlig den gulvlange kjole til fordel for en dekorativ kåbe fra Zuhair Murad med flotte guldmotiver. 

Læs også: ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ vinder hovedprisen ved BAFTA-uddelingen – hvilket ikke nødvendigvis er et godt Oscar-tegn.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af