Syv stiltips vi tager med fra vores street style til Distortion

Gadefesterne flyder over med stilindtryk under Distortion. Her samler vi op på nogle af dem, der har sat sig i os.

Stilfulde blazere

Klassiske elementer fra herregarderoben fyldte en del under modeugerne i foråret, hvor de seneste sæsoners store streetwear-fokus blev blandet med flere skræddersyede genstande som netop blazere.

Der er stadig plads til at sætte dem ind i nye, mere uformelle rammer, hvilket også var tydeligt til Distortion, hvor de gled naturligt ind med denim, støvler og skuldertasker.

Længere nede i denne feature er der også en fyr, der blander en nålestribet blazer med joggingbukser og sneakers, hvilket understreger det sjove stilmiks, som sagtens kan inkorporeres i mange festival-looks resten af året.

Rå cowboystøvler

Country-elementer som cowboystøvler og -hat og country-slipset kommer og går i moden, men har især et øjeblik i populærmusikken lige nu, hvor vi tidligere i år har set både Solange og Cardi B omfavne looket. Og så ses Diplo næsten ikke i andet, efter at Lil Nas X har sat country på alle playlister med ‘Old Country Road’.

Til Distortion var det primært cowboystøvlerne, der blev kombineret med passende mængder denim og læder og vekslede mellem at skabe biker- og country-vibes.

Og støvlerne stikker i hvert fald ud i et gadebillede, der stadig domineres af sneakers til højere og venstre. Så hvis du gerne vil skille dig ud, er cowboystøvlen værd at prøve.

Skrappe farver

Det venter også en vis portion opmærksomhed, hvis du kaster dig ud i de skrappe farver, som fylder en del i modebilledet. Du kan gå all in som ovenfor og blande farverne og endda smide lidt batik ind i mikset.

Du kan også gå mere ‘enkelt’ til værks med et monokromt sæt, uden at det på nogen måde skruer ned for opmærksomhedsfaktoren. Neonfarverne er især lånt fra streetwear og beviser, at stilens uformelle tilgang stadig bringer liv til tidens stilbillede.

Hvis du ikke er klar til at skrue helt op for farverne, så kan de også bare bruges som detaljer i et ellers stilrent outfit – hvad end det betyder en skriggul rengjakke eller en neon oversize bæltetaske.

90’er-bøllehatten

Ja, hvad er der at sige? Bøllehatten har reddet med på den 90’er-bølge, der tilsyneladende nægte at slippe sit tag på tidens modebillede. Ligesom streetwear-inspirationen generelt så bidrager den med en blanding af praktikalitet og et let glimt i øjet.

Bøllehatten har en evne til at tage toppen af et ellers klassisk look som en højhalset strik med læderjakke og har bare mere smil på læben end en cap eller stråhat.

Arbejderkedeldragten

Som en naturlig opfølger til smækbuksen er kedeldragten et enkelt festival-outfit, der selvfølgelig låner fra workwear, men også bare er praktisk – måske pånær når man skal på toilettet.

Og du kan sagtens udfordre stylingen af den, som Jeuru gjorde til Distortion ved at binde overdelen om livet, så den mere blev som et par højtaljede bukser. Tilsæt en wife-beater, og looket bliver et helt andet.

Brede jakkesæts/cargo-bukser

Som en naturlig forlængelse til de ovennævnte blazere ser vi også flere og flere brede bukser, der låner fra den klassiske, skræddersyede herregarderobe. Igen skaber det en sjov kontrast, når de sættes ind i et mere streetwear-baseret look med sneakers og skuldertasker.

Om det så er reele jakkesætsbukser, eller om du beholder presfolden eller ej, så har looket de samme modsætninger, der skaber et fedt look.

Monokrome looks

Fra dobbelt denim til det tidligere viste neonsæt, så er der noget fedt og enkelt over et monokromt outfit. Det oser af gennemtænkte valg, men forbliver ofte underspillet i sit udtryk.

Og så kan du jo styre, om du nøjes med de yderste lag, eller om du går hele vejen og farvematcher fra top til tå.

Læs  også: Street style fra Distortion: Hvordan sætter du din bæltetaske?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af