Lo-Fi-Fnk

Sverige ligner mere og mere en ren samlebåndsfabrik for electropop. Mens vi herhjemme stædigt klamrer os til guitarens sikre, genkendelige univers, kan svenskerne ikke få klippet strengene hurtigt nok for i stedet at udforske teknologiens mange nye muligheder. The Embassy, The Tough Alliance og Le Sport er gode eksempler, og nu kan Lo-Fi-Fnk også skrives på listen af mandlige popduoer.

Lo-Fi-Fnk skabte allerede sidste år opmærksomhed med deres storbypop på ep’en ‘(…And the JFG?)’, og stilen fortsættes med succes på debutalbummet. Leo Drougge og August Hellsing er på mange måder en blanding af The Embassy og The Tough Alliance, og det er absolut deres fordel. For mens kollegerne ofte kører deres individuelle stil så langt ud, at den næsten bliver forudsigelig ensformig, så holder Lo-Fi-Fnks blanding af tunge synthflader og lette, naive elektroniske blip-blops festen interessant.

For det er absolut fest, der lægges op til på ‘Boylife’. De stive, travende trommebeats og funky basgange er lige til dansegulvet. Det er disco med house-attitude. Det er smådoven, repeterende vokal. Det er ganske genialt, ganske enkelt.

Lo-Fi-Fnk. 'Boylife'. Album. La Vida Locash/Dotshop.se.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af