Lisa Vegas – forsinket forløsning

Var de da bare startet, hvor de sluttede, danske Lisa Vegas. 45 minutter inde i deres Roskilde-optræden kaster de sig nemlig ud i nummeret ‘Beyond Compare’, der effektivt støjende viser den mest interessante og rockede side af bandet frem.
Den side, hvor Lisa Vegas ikke bare er medrivende, men også fræk og udfordrende.
Desværre var netop den side gemt af vejen alt for længe under tirsdagens koncert.

Med afsæt i rockede singer/songwriter-kompositioner placerer Lisa Vegas sig ikke farligt langt fra navne som for eksempel The Cardigans og nu afdøde Swan Lee. Et ambitiøst ståsted, der fra koncertens start blev luftet med de nydelige ørehængere ‘Leaving Me’ og ‘In My Mind’. Men også et ståsted, hvor indfølingen fra scenen kan have svært ved at forplante sig videre ud i græsset og op i nakken på publikum, hvis ikke nerven og karismaen er der. Og her virkede Lisa Vegas lidt for anspændte.

Med undtagelse af guitarist Steffen Pedersen havde forsanger Lisa Bianca og resten af bandet ganske enkelt svært ved at give slip – hvad der især gik ud over de afdæmpede og drømmende udflugter som ‘Perfect Dream’ og ‘Lost in You’.
Undervejs blev både samspil og attitude heldigvis så tilpas udfarende, at koncerten også blev interessant. For eksempel med den country-inspirerede ‘Weary Thoughts’, den poprockede ‘Your Absence’ og ikke mindst den afsluttende ‘Beyond Compare’. Her skinnede bandets egen begejstring over musikken nemlig klart igennem. Havde den da bare været der fra start.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af