TIAC

Svenske TIAC (Three Is A Crowd) er tilbage med opfølgeren til debuten, ‘Hopelessness Is the Key’, fra 2005. Og de fortsætter, hvor de slap. Hvor vidt det er den svære toer, er irrelevant, for udover på en håndfuld musikblogs, er opmærksomhed ikke det, som bandet har nydt mest af.

Det er teenage-uhøjtideligt og så melodisk, som næsten kun svensken kan præstere det. Lydmæssigt læner de sig tilmed op ad landsmændene i Lo-Fi-Fnk, Slagsmålsklubben, og Kalle J, der alle har kærligheden for den kantede keyboardpop tilfælles. Label-kammeraten Kalle J har også været med til at skrive ‘Piss on You’, hvor temaet minder en hel del om det fra Tiger Tunes’ ‘Foolio’. Bedst fungerer den riff-baserede ‘Catalogue of Failures’, og det energiske ‘OTW’, der spidsfindigt kickstarter albummet.

Vi er milevidt fra, at der bliver skrevet musikhistorie, men det er i sig selv heller ikke udgangspunktet. De ni sange befinder sig et sted mellem øvekælderens Casio-disco-drømme og soveværelsets melankolske hjemmeproduktioner – en spøjs kombination, der tilsat lidt guitar, ikke lyder helt tosset. Faktisk er albummet en lille kitch-perle, hvor smittende dynamik og entusiasme er drivkraften.

TIAC. 'Overstaying the Welcome'. Album. Hybris/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af