When Saints Go Machine – klubtricks i skjorteærmet

Kan man forvandle Pavillion Junior til et svedende dansegulv på en mandag klokken halv otte? Ja, næsten. Men også kun næsten. For selvom fraktioner af publikum kastede sig ud i noget, der lignede en ægte klubstemning, så forblev det for det meste ved lokale udbrud af befriende danseekstase, mens den hoppende masse kvitterede med det mere sikre fællesklap. Men det var skam også mere end nok.

For efter knap tre kvarter med københavnernes usvigeligt stilsikre og soulede electro-pop var der ikke længere nogen tvivl. When Saints Go Machine er meget mere end et klubband. Den pumpende bund af livetrommer, de rivende synths og afstikkere til techno og sågar acid house, var nemlig spædet op med den helt rette mængde Prince og popappel til at ramme bredt i et hengivent publikum. Hvad enten man kom for de elektroniske referencer eller den gode melodi, blev man ikke skuffet.

Og så har kvartetten en særdeles kompetent frontmand i Nikolaj Vonsild. Allerede i åbneren ‘You Should Be Someone Else’ viste han, at falsetten sagtens kan bære live, og med et elegant overskud fremstod han cool, hvad enten han svingede med armene som en afbleget udgave af Dave Gahan eller fik publikum til at pumpe deres næver mod teltdugens hvælving. Det tegner stort for københavnerne.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af