The Presets

The Presets er bare ét ud af mange australske bands, som gennem det trendsættende Modular Recordings og takket være nettet, har oplevet massiv global succes. Efter debutalbummet ‘Beams’ turnerede den Sydney-baserede duo verden tynd i knapt to år, før de satte sig i hver deres hjemmestudie og begyndte at arbejde på opfølgeren. Som titlen antyder, er der kommet mere apokalyptiske boller på suppen, men den kendetegnende festlige og støjende electro-pop er bevaret.

Der er fart over feltet, når det i hæsblæsende tempo går løs på åbneren ‘Kicking and Screaming’ og førstesinglen ‘My People’ med forvredne synthesizers og halvokkulte tekster. På den nuværende single ‘This Boy’s In Love’ og ‘If I Know You’ bliver stemningen mere seriøs, og de homoseksuelle undertoner støves af. Tempoet på ‘Eucalyptus’ og ‘Together’ er absurd hurtigt og fungerer mindre vellykket i forhold til resten af albummets mere poppede sange, hvor duoens producer- og skrivetalenter kommer til fulde ret.

Albummet to primære singler er af bedste skuffe, og alene de er med til at give albummet en høj karakter. Men det samlede indtryk forringes, da der i visse tilfælde er for langt mellem guldet. The Presets formår alligevel selvsikkert at bevare overblikket, og genremæssigt stråler albummet i sin helhed.

The Presets. 'Apocalypso'. Album. Modular/Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af