Metronomy

Efter at have remixet et hav af indie-bands gennem de sidste par år, har engelske Metronomy for længst slået sit navn fast på den internationale scene og er nu klar med opfølgeren til ‘Pip Paine (Pay the £5000 You Owe)’, der udkom i et begrænset oplag på 500 kopier tilbage i 2006.

I forhold til hans remixes fornemmer man hurtigt, at Joseph Mount på dette album til dels har lagt 4-takts bastrommen på hylden og forsøger at skabe et mere personligt lydunivers, der især udforsker de lidt mere skæve og analoge synth-toner. Feststemningen er stadig i højsædet, men de psykedeliske falsetvokaler slår hurtigt fast, at London-baserede Mount har langt mere på hjertet. På den seneste single ‘Heartbreaker’ og den smukke ‘On Dancefloors’ fokuseres der på den ulykkelige kærlighed, dog stadig med poppen i førersædet, og her kommer talentet især til sit fulde. ‘My Heart Rate Rapid’ og ‘Holiday’ er sjove og typiske hits til privatfesten, men rent indholdsmæssigt er der ikke meget at komme efter.

Der kan være langt mellem guldet på ‘Night’s Out’, men produktionerne er innovative og hele tiden spektakulære, hvilket er albummets klare force. Metronomy er et spændende nyt navn, og Mount er en producer udover det sædvanlige, og derfor virker dette album ikke helt tilstrækkeligt. Der savnes mere dybde og alsidighed.

Metronomy. 'Nights Out'. Album. Because/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af