FM Belfast – fest uden indhold

FM Belfast spiller simpel electropop, der styrter mod omkvædet og tænder op under festen. Når det er bedst, er det charmerende naivt, når det er værst, er det selvbevidst og tæt på at være tomt gøgl. Desværre faldt lørdagens optræden lidt for ofte i sidste kategori.

I tråd med deres ry for underholdende liveshows bød det islandske festband ellers på et par originale indslag, som da de fik hele teltet til at sætte sig ned. Den slags påhit var festlige og sjove, men de mange gimmicks kunne ikke dække over det grundlæggende problem: At FM Belfast ville favne alle og derfor forfaldt til laveste fællesnævner eksemplificeret i dårlige jokes og deres fjollede cover af Rage Against the Machines ‘Killing in the Name of’.

Samtidig kræver deres spartanske electropop, at melodierne sidder i skabet, hvilket kun var tilfældet med ‘Underwear’ og ‘Par Avion’. Når de svigtede, var der ikke andet tilbage end et tyndt skelet af uraffinerede electro-trommer og en masse mennesker, der rendte rundt på scenen uden at spille på deres instrumenter.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af