Raised Among Wolves

De danske ulvedrenge har fart på. En nyanskaffet pladekontrakt er blot et af mange klap på skuldrene af det syv mand store indiepopband, der siden sommerens optræden på Spot Festival har fået vind i sejlene. Den syv numre lange ep er bestemt også et fornemt bud på ungdommelige kompositioner, der lyrisk emmer af højstemt teenage-melankoli og store musikalske arrangementer, men som stadig fremstår modent, ambitiøst og afstemt.

‘Bear Tracks’ lægger stille ud med ‘Ivory Tower’, hvor Tobias Boelts vokal leder tankerne tilbage på en ung Kasper Eistrup tilført nedtonede trommer og klokkespil, som efter en spændingsfyldt opbygning kulminerer i et fyldigt arrangement, der på smuk vis fuldender åbningsnummeret. Som ep’en folder sig ud fremtræder vekselvirkningen mellem det storladne og det nedtonede, det glædesfyldte og det melankolske som et gennemgående træk. En rød tråd, der klæder numrenes overgange og musikalske indhold gevaldigt, men som til tider virker en anelse poleret, forudsigeligt og uden kant.

Når det er sagt, så formår de syv drenge at levere stilsikker og gennemarbejdet indierock. Med førstesinglen ‘Boys Will Be Kings’ samt ‘Tin Foil Empire’ beviser de, at de har evnen til at skabe smukke musikalske sammensmeltninger, hvor vokal krydres med trompet, håndklap og fine korarrangementer, der netop tilfører numrene den originalitet, man kan savne en smule. En lovende begyndelse fra et ungt band.

Raised Among Wolves. 'Bear Tracks'. Album. Pad & Pen.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af