She & Him

På deres forrige plader trak Zooey Deschanel og M. Ward på 50’erne og 60’ernes pop, rock og country. Musikken var udpræget tilbageskuende, men mange af Deschanels melodier bed sig fast. Desværre kan man ikke sige det samme om ’Volume 3’.

For mange akkordskift kan man høre komme på lang afstand, og forudsigeligheden gør albummet trægt. Især de mange ballader og midtempo-tracks fremstår for uvedkommende i deres alt-for-pæne instrumentering og upersonlige tåreperserlyrik.

Navnligt covernumrene forekommer overflødige. Der bliver sat strygere på Blondies ’Sunday Girl’ i den tosprogede version, mens Ellen Greenwichs ’Baby’ bliver til en duet mellem Deschanel og Ward. Sidstnævnte giver lidt rå, skrabet guitar, men derudover føjes der meget lidt fra og til.

Læs anmeldelse: She & Him ‘Volume 2’

Duoen kan dog stadig ramme plet. ’Never Wanted Your Love’ fremviser et baksende strygertema, der lader til at være på opstigning til himlen, mens ’I’ve Got Your Number’ og dens hujende Beach Boys-vokaler vil gøre dig glad i låget, om du vil det eller ej.

Et par steder skaber She & Him velkommen adspredelse. ’Something’s Haunting You’ overrasker med velvalgte temposkift og en fin, halv-kitschy xylofonsolo. Duoen bevæger sig længst væk fra komfortzonen på ’Together’ – måske det tætteste de er kommet på funk – takket være Wards guitarfigur, en koklokke og en saxofonsolo, mens blæsere og strygere tilføjer en statelig kontrast. Her prøver She & Him noget nyt, og det giver pote. Tager de lidt flere chancer næste gang, vil en eventuel ’Volume 4’ måske føles mere nødvendig.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
She & Him. 'Volume 3'. Album. Double Six/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af