Hamilton Leithauser

The Walkmen-forsangeren har lagt an til en spændende solofærd som erfaren vokalist og solid sangskriver.

Sidste år satte The Walkmen sig selv på pause, hvilket har fået forsanger Hamilton Leithauser til at søge nye musikalske græsgange på dette første soloudspil. Albummet er blevet til i samarbejde med notabiliteter som Vampire Weekends Rostam Batmanglij og Morgan Henderson fra Fleet Foxes, og de er med til at føre Leithauser ud i et univers, som klæder den erfarne sanger.

Albummet er i momenter en stiløvelse ud i orkestral elegance, hvor scenen sættes, så Leithauser kan folde sig ud i det helt store skrud. Hvilket han slipper rigtig godt fra. Marimbaen, de swing-influerede trommer og twang på guitaren har velfungerende effekt på den friske ‘The Silent Orchestra’, ligesom de dirrende strygere på klaverballaden ‘St. Mary’s County’ og det flotte åbningsnummer ‘5AM’ på fin vis rammer stemningen af en cocktail-lounge ud på de små timer.

Leithausers 13 år i front for The Walkmen fornægter sig skam heller ikke i materialet. Både ‘Alexandra’, ‘I Retired’ og ‘I Don’t Need Anyone’ vil med statsgaranti vække jubel hos fans af det hedengangne rockensemble.

Læs også: Se musikvideoen til ‘Alexandra’

Samarbejdet med forskellige kreative hoveder materialiserer sig også i detaljerigdommen i instrumenteringen. På ‘Bless Your Heart’ er beatet omdrejningspunktet, men gennem nummeret pirrer både kvindekor og førnævnte marimba øregangene, og ‘Self Pity’ åbner med lyden af susende vind, som metamorfoseres til ildevarslende violiner i en stemningsladet perle.

Med ‘Black Hours’ har Leithauser lagt an til en spændende solofærd som erfaren vokalist og solid sangskriver.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Hamilton Leithauser. 'Black Hours'. Album. Ribbon/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af