Se Paul McCartney synge Rihannas ‘FourFiveSeconds’ på amerikansk festival

Paul McCartney var for en lille måned forbi Roskilde Festivals Orange Scene, og selv om Beatles-legenden kom det meste af diskografien rundt, holdt han sig fra at kaste lys over sine nyere samarbejder med Rihanna og Kanye West. Den fornøjelse fik publikum på den amerikanske festival Lollapalooza så i weekenden, da McCartney havde en kanin i hatten i form af et cover af Rihannas ‘FourFiveSeconds’, som legenden altså har været med til at skrive.

McCartneys version af singlen strækker sig lige over et minut, inden han går direkte over i The Beatles’ ‘We Can Work It Out’. Se fanfilmet video øverst, mens du nedenfor kan se hovedpersonen spille ‘Get Back’ med hjælp fra Alabama Shakes’ Brittany Howard.

Læs også: Eksklusivt interview med Sir Paul McCartney: Om Roskilde, Kanye og kødfrie dage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af