Hold øje med: 19-årige Pixx’ poppede electronica-akvareller

Vi udpeger løbende det bedste nye blod fra den hjemlige og udenlandske musikscene.
Hold øje med: 19-årige Pixx’ poppede electronica-akvareller

PIXX
35% sløret drømmepop

24% electronica-akvareller
23% mystik
18% teenagetalent

Er vi ude i noget eurodance?
Der er lidt midt-90’er-døgnflue over de to krydser til sidst i navnet (tyske Maxx og ‘Get-A-Way’ springs to mind), men Hanna Rodgers’ alias er i virkeligheden et, hun har arvet fra sin bedstemor. Hun kommer fra Chipstead i det sydlige London og har gået på The BRIT School, som tidligere har sået stjernefrø som Adele, Imogen Heap, King Krule og Amy Winehouse.

Noget af en talentrugekasse! Hvad kan Pixx?
Rodgers er i en alder af 19 år signet til det velrenommerede pladeselskab 4AD, og lægger man øre til teenagetalentets drømmende, slørede lyd, forstår man hvorfor. Hendes elektronisk pulserende ballader placerer hende i liga blandt kolleger som Julia Holter, Julianna Barwick og Grouper, men med en mere poppet kant.

Wow! Lever hun virkelig op til så godt selskab?
Vil du overbevises yderligere, så tjek videoen til singlen ‘Fall In’, der tilsætter svømmende, billedskønne billeder af Rodgers ved kysten til hendes udflydende, pastelfarvede folktronica-toner. Det er en lille himmerigsmundfuld. Og der er faktisk allerede mere at sætte tænderne i.

Oh yeah? Fortæl, fortæl.
Selvfølgelig. ‘Fall In’ er titelnummeret på en debut-ep, der udkom i starten af oktober, og ligesom førstesinglen udgør ep’ens resterende tre numre et betagende univers af melankolske lydakvareller.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af