The Stone Roses vender tilbage med »glorious« ny musik

The Stone Roses vender tilbage med »glorious« ny musik

Da Manchester i de sene 80’ere og tidligere 90’ere udgjorde en vigtig plet på det musikalske landkort, skyldtes det blandt andet The Stone Roses. Men selvom numre som ‘I Wanna Be Adored’ eller ‘She Bangs the Drums’ til stadighed sommetider bringer ‘Madchester’-nostalgi i radioæteren, er det hele 22 år siden, den britiske gruppe slap deres andet og sidste album, ‘Second Coming’.

Det bliver der imidlertid lavet om på nu. Den britiske gruppe, der i disse dage har antaget deres mest typiske firkløver-form med forsanger Ian Brown, guitarist John Squire, bassist Mani på mas og trommeslager Reni, er nemlig i studiet for at indspille deres comeback-album. Samme lineup genforenedes i 2012 til en turné, der blandt andet tog dem til Roskilde Festival, hvor de dog spillede en noget skuffende koncert.

Det britiske musikmedie NME fangede Ian Brown på vej i studiet i London, og lokkede ud af ham, at processen går »like a dream« og at de nye toner er »glorious«, så forhåbentlig der kommet ny energi til de fire Madchester-lads. Se med herunder.

Læs også: The Last Shadow Puppets teaser: »Vi laver enten en trilogi eller et drama i fire dele«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af