Her er ugens otte fedeste fester – Konfetti, Byhavefest og Slumboogie på Sigurdsgade

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Konfetti med M.I.L.K og Gents
Torsdag aften fyrer vi op for en ny omgang Konfetti hos hos Copenhagen Street Food. Denne gang står den musikaske menu på organisk flødesoul fra M.I.L.K., mens Gents går all in på 80’er-forelsket synthpop. Solen skinner (kryds fingre), det er gratis, og så vender DJ. T.O.M. plader efter koncerterne.

Konfetti: M.I.L.K. + Gents
Torsdag den 26. Maj
Papirøen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Canadisk remix-troldmand vender tilbage til Rust
Der er lagt op til en sveddryppende aften med nye udgaver af velkendte numre, når Cyril Hahn vender tilbage til Rust, hvor han tidligere har optrådt med succes. Den schweizisk fødte producer, der er bosiddende i Canada, er nemlig lidt at en remix-troldmand. Gennem karrieren har han haft fingre i så forskellige navne som Solange, Jessie Ware og Sigur Rós, men hans allerstørste hit er en nyfortolkning af Destiny’s Childs udødelige ’Say My Name’.

Cyril Hahn
Fredag den 27. maj
Rust
Læs mere på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Psykedelisk aften i Kødbyen
Fredag slår Bakken endnu en gang dørene op for klubaftenen The Blitz Club, der lokker med et alsidigt line-up. For udover velkendte dj-navne som Brynjolfur og Kim Kemi byder aftenen på koncert med det svenske psychrock-band Sudakistan, der senere i år optræder i knap så intime rammer på sommerens Roskilde Festival.

The Blitz Club
Fredag den 27. maj
Bakken
Læs mere på Facebook

VICTORJONES4913
Tryk på techno-kedlerne

Efter en god, lang restituering er Seaworld klar med deres andet arrangement på Drone, og der bliver tryk på techno-kedlerne med den svenske duo Toby 1K & Betancor, danske Nicka og trioen Mercy samt Seaworlds egne dj’s. Som rosinen i pølseenden vil Kobe indhylle musikere og publikum i tæt røg og et epileptisk lysshow.

Seaworld
Fredag den 27. maj
Drone
Læs mere på Facebook

Byhaven
Byhave-stemning og ung dreampop

Pumpehuset skød sommeråret igang med et brag af en åbningsfest i lørdags, og fra nu af kører programmet bare med gratis koncerter. På fredag er der ekstra feststemning, når de unge fynske Franske Piger og Just Some Joy spiller op til dans med deres danske 80’er-dreampop. Følelsernes romkugle, ungdommen, er det evige omdrejningspunkt for musikken, der med sin naivitet og melodiske flair lyder som et godt soundtrack til en berusende sommeraften i de københavnske gader.

Pumpehusets Byhave
Fredag den 27. maj
Pumpehuset
Læs mere på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Internationalt træf på Boxen
Al Green forbinder de fleste nok med en amerikansk soulsanger, men bag samme navn finder man også den eklektiske engelske producer, der fredag indtager Culture Box under aliasset Boddika. Her optræder han sammen med label-kumpanen fra pladeselskabet Nonplus, tyske Kassem Mosse, og danske Mads Bjerregaard.

Culture Box
Fredag den 27. maj
Culture Box
Læs mere på Facebook

VICTORJONES2530-692x511
Slumboogie på Sigurdsgade

Sigurdsgade 39 er blevet vadested for en lang række spændende festkoncepter, og denne lørdag har de to hiphop-arrangører Slum Banen og Boogie Juice slået sig sammen til Slumboogie.

Musikstilen er sjovt nok noget, publikum kan boogie til, og forvent hiphop, soul, funk, r’n’b og alt derimellem, når et rutineret dj-femkløver bestående af Pharfar, Phase5, Graded, John Vincent og Jason Rivera står klar bag pladespillerne. Der er gratis øl til de hurtige fra kl. 20.00, og så anbefales det at komme tidligt, da Sigurdsgade på kort tid virkelig et blevet et velbesøgt nattested.

Boogie Juice
Lørdag den 28. maj
Sigurdsgade 39
Læs mere på Facebook

Cruise gennem natten på Ideal Bar
Vega og Swing Baby Agency har slået pjalterne sammen om denne aften, der står i neonfarvet 80’er-tegn med inspiration fra det formidable kitsch-soundtrack fra ‘GTA Vice City’. Aftenens lineup består af de tre dj’s David Garsét, Saboye og Donny Dolynny, der har fundet de bedste funk- og boogie-skiver frem, selv om der nok også kommer til at rotere lidt house på pladespilleren, når bølgerne går højest.

Vega Klub x Vice City/GTA
Lørdag den 28. maj
Ideal Bar
Læs mere på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af