Hør The Stone Roses’ første nye single i 20 år, ‘All For One’

Hør The Stone Roses’ første nye single i 20 år, ‘All For One’

For en måneds tid siden fik vi nyheden om, at The Stone Roses var tilbage i studiet for at lave »glorious« ny musik efter mere end 20 års studiepause. Nu får vi, som lovet, første flig fra et måske tredje album med singlen ‘All For One’. Den britiske rockgruppe fra Manchester, der officielt gik i opløsning i 1996, har trods en reunion i 2012 ikke givet lyd fra sig siden ‘Second Coming’ fra 1994. Nu brydes tavsheden med et rullende rock’n’roll-nummer.

Comebacks vil for evigt have noget ambivalent over sig, da nyt og nostalgisk sjældent udgør et godt par. Om det samme gælder her, må man selv bedømme ud fra denne temmelig let tilgængelige, men ikke desto mindre temmelig smittende rockfræser.

Den britiske Brown-vokal bevæger sig æterisk let over et guitarriff, skrevet med guitaristernes svar på caps-lock i bund, og som det sig hør og bør for et modent Madchester-band kulminerer det i en flabet guitarsolo, der bevæger sig dristigt mellem cool og kliché. På lyriksiden har Ian Brown indiskutabelt slugt en sand kliché med hud og hår i form af fodboldfrasen »All for one, one for all«, der må være hentet fra allerøverste skuffe med simpel sports-lyrik. Well, it’s only rock’n’roll.

Bandet har samtidig annonceret en kortere tour, der desværre ikke runder Danmark i denne omgang, men selvfølgelig hjembyen Manchester.

Læs live-anmeldelse fra NorthSide: The Stone Roses – på udflugt fra alderdomshjemmet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af