Future aflyser koncert på Roskilde Festival – afløser allerede fundet

Future aflyser koncert på Roskilde Festival – afløser allerede fundet

Øv… Vi udråbte tidligere på året Future som værende Roskilde Festivals vigtigste hiphop-booking, men nu har rapperen desværre aflyst sit visit på festivalen.

Roskilde Festival har fået at vide af rapperens management, af han har været nødt til at aflyse en stribe europæiske koncerter på grund af prøver i forbindelse med en kommende turné i USA med Drake.

Erstatningen er dog fundet i form af Schoolboy Q, der netop har sluppet videoen til den Kanye-gæstede ‘That Part’.

Schoolboy Q stammer ligesom Kendrick Lamar fra Black Hippy-crewet, og det rygtes heftigt, at et nyt album skulle lande i løbet af 2016 – det bliver i så fald efterfølgeren til ‘Oxymoron’ fra 2014.

Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén udtaler:
»Vi har glædet os meget til at præsentere Futures første koncert på dansk jord, men det må blive en anden gang. Med over 180 navne på programmet oplever vi desværre somme tider, at nogle af dem melder fra i sidste øjeblik. Det betyder til gengæld, at vi nu har fået plads til Schoolboy Q, som også tilhører en aktuel og fremadstormende generation af amerikanske rappere, som nok skal begejstre et stort publikum i Arena-teltet fredag aften«

Læs også: Soundvenue holder kæmpe hiphopfest på Roskilde Festival – se hele programmet for Street-scenen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af