Hårdt nyt fra Vestkysten: Schoolboy Q og AD feat. YG deler nye musikvideoer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den seneste måned er der faldet et album af fra både Schoolboy Q og YG, og begge vestkystrappere har netop delt hver deres musikvideo, hvor det hårde gangsterliv, den uretfærdige ‘against all odds’-hverdag og en stædigt varmblodig attitude går igen.

Schoolboy Q’s nye video lægger sig til det tunge nummer ‘Black Thoughts’. Det er tredje billedside fra ‘Blank Face’ og dermed også tredje ‘kapitel’ i historien om Q-personaen Groovy Tony. Denne gang følger videoen Tony og hans gutter, der i de foregående kapitler er kommet uretfærdigt i klemme, og som nu skal stå til ansvar for deres ugerninger (eller mangel på samme) i retten. Se med i toppen.

Den nye billedside fra gangsterrap-kollegaen YG er lavet i samarbejde med AD til tracket ‘Thug’, som de to fellow Compton-drenge slap tilbage i maj. Da videoen dengang skulle skydes, var det skyderier af en helt anden type, der pludselig fandt sted. Ingen blev hverken såret eller arresteret, men politiet kunne efterfølgende meddele, at situationen var ‘bande-relateret’. Nu er den endelige video landet, og den har brugt hele episoden som benhårdt omdrejningspunkt. YG blev desuden udsat for skyderier under studieindspilningerne af ‘Still Brazy’ sidste år, men i videoen her er han – iklædt skudsikker vest og gæv attitude – lige så »hard to kill«, som han selv klandrer at være. Se med herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af