Michelle Obama rocker ud i Carpool Karaoke – Missy Elliot indtager bagsædet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er snart ingen grænser for, hvor James Corden kan finde på at cruise rundt henne. Nu har han sågar forvildet sig ind på grunden til Det Hvide Hus, hvor han heldigvis bliver samlet op af ingen ringere end husets førstedame, Michelle Obama.

Som altid er der dømt hygge og sød musik på forsædet hos Corden, og i dagens anledning bliver der skruet op for Obama-fruens favoritter: Stevie Wonder og Beyoncé. Var man nogensinde i tvivl, kan vi hermed understrege, at fru Obama er en ualmindeligt sej præsidentfrue. Det er kun en skam, at det som bekendt er lidt svært at rocke helt igennem på ‘Single Ladies’-koreografien, når man har spændt sin sikkerhedssele.

Bedst bliver det dog muligvis, da Missy Elliott undervejs dukker op på bagsædet, og coolness-faktoren topper.

Se Michelle Obama, James Corden og Missy crank it up i toppen.

Læs også: Missy Elliott hyldet i VH1 Hip Hop Honors: Se bl.a. Eve og Nelly Furtado optræde med Missy-hitmedley

Læs også: Et år på forsædet med James Corden: Alle Carpool Karaoke-turene rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af