Drake og Gucci Mane pønser på fælles-ep

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den indflydelsesrige og selvudnævnte trap-gud fra Atlanta, Gucci Mane, nåede dårligt nok ud af fængslet (faktisk er hans officielle løsladelsesdato stadig 20. september) førend han indspillede sit seneste album ’Everybody Looking’, der efter sigende blev optaget på blot en uge. Med på albummet havde han et af musikkens absolut største performere for tiden, Drake.

Straks efter udgivelsen af ’Everybody Looking’ svirrede der rygter om et større projekt i ledtog med netop Drake. Nu er rygterne blevet bekræftet af Guccis fortrolige hofproducer Zaytoven, der meddeler, at Gucci pønser på at fortsætte i det arbejdsomme spor med Drake, der heller ikke er helt uvant med tomandsudspil: Så sent som sidste år udgav han et mixtape med Future, og oven i hatten har han øjensynligt endnu et fællesprojekt i støbeskeen med selveste Kanye West. Som om det ikke var nok, har han også et helt tredje projekt, dog solo, i gemmerne på nuværende tidspunkt.

I ovenstående interview med ‘VladTV’ bekræfter Zaytoven, der især er kendt for sine klokkerungende lydillustreringer, at en fælles-ep er på vej, og at både han og Gucci Manes anden hofproducer, Mike Will Made It, smeder beats på livet løs for at finde frem til noget brugbart.

»Jeg ved, at vi har to sange, der helt sikkert skal være på projektet«, forklarer Zaytoven. »Jeg ved ikke med sikkerhed om det kun bliver Mike (Will Made It, red.) og jeg, der skal stå for det hele. Vi ved det ikke helt med sikkerhed, bare så længe sangene passer sammen«.

Projektet er, i hvert fald indtil videre, betitlet ’The Sixers’ med henvisning til begge rimspytteres respektive hjembyer, i dette tilfælde Gucci Manes østlige Atlanta-kvarter, ’Zone 6’, og Drakes allestedsværende forkortelse af Torontos postnummer, ’The 6’.

Læs også: Kanye West giver deler nyt track ‘Champions’ – første skud fra ‘Cruel Winter’ feat. Gucci Mane, 2 Chainz, Desiigner m.fl.

Læs også: Drake hiver Eminen på scenen i Detroit: »Make some noise for the greatest rapper to ever get on a microphone«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af