Årets shotgun-kandidater: Her er de musikere, vi vil se på forsædet i Carpool Karaoke

Årets shotgun-kandidater: Her er de musikere, vi vil se på forsædet i Carpool Karaoke
James Corden og Beyoncés hoved oven på Adele.

Der har været fart på Carpool Karaoke-videoerne, siden den første rullede over skærmen som en del af James Cordens ‘The Late Late Show’ for to års tid siden. Karaokemobilen er blevet så eftertragtet, at konceptet er blevet solgt til Apple Music, som netop har annonceret deres forsæde-gæster i deres kommende 16 episoder (der heldigvis kører sideløbende med Cordens fortsatte Carpool-service) – heriblandt Ariana Grande, Will Smith, John Legend og Alicia Keys.

Men vi er ikke helt tilfredse med udvalget. Derfor har vi lagt hovederne (og vores karaoke-glade hjerter) i blød og kommet frem til 12 kandidater, der ville være helt perfekte på den eftertragtede forsædeplads hos James Corden. Desværre er det næppe alle kandidaterne, der er lige realistiske at se i shotgun-action, men det har vi ikke ladet os begrænse af i denne omgang. Alle kan vel i princippet have brug for et lift i ny og næ, ikke?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Chance the Rapper

Han har væltet talkshows, solgt chokolade iklædt løvekostume og skrålet Frank Ocean i badekarret. Der kan umuligt herske tvivl om, at Chance the Rapper ville være klar på en hvilken som helst udfordring uanset fjolle-grad, eller at han ville fylde karaoke-dytten op med højt humør og blive slyng-homies med James Corden.

Bilturen ville toppe, hvis Lil Waynes glade fjæs aflagde et surprise-visit på bagsædet til ‘No Problem’ (han er alligevel ikke høj nok til at måtte sidde på forsædet selv).


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Haim

Haim-søstrene har talt, og de meddeler, at de vender stærkt tilbage i 2017 med deres længe ventede andet album. Derfor ville det være oplagt at stuve trioen ind i Cordens bil til et genlyt med deres singalong-venlige hits – og måske et dybtfølt Fleetwood Mac-cover?

Det kan gå to veje: Enten bliver det en vaskeægte familiebilferie (forhåbentlig uden alt for mange slåskampe på bagsædet), eller også kanaliserer de lidt hårfager rockenergi a la Alanis Morisettes ikoniske ‘Ironic’-video (søstrene Haim ligner alligevel hinanden næsten lige så meget som Alanis ligner Alanis).


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Taylor Swift

Ser man bort fra den nylige ‘Fifty Shades Darker’-single ‘I Don’t Wanna Live Forever’ med Zayn, har Taylor Swift holdt bemærkelsesværdigt lav profil, siden der blev udgydt bad blood mellem hende og Kanye. Men vi kan lige så godt indrømme det: Vi savner jo Swiften lidt. Så Corden, luk hende lige ind i varmen på forsædet – du kan jo alligevel alle sangene fra ‘1989’ udenad.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Anderson .Paak

Er man i tvivl om, hvorvidt det ville blive en vanvittigt velrullende køretur, hvis Anderson .Paak indtog forsædet, skylder man sig selv at se et par Youtube-videoer og forstå hvorfor, vi kårede ham til at være den sejeste overraskelse, 2016 bød på. Det eneste reelle problem ville måske nok være, at der ville være en anselig chance for, at Corden kørte galt med så smittende en funkvirus florerende i den firhjulede. Men hey, det skal nu nok køre smoother than a motherfucker i sidste ende – præcis som i ovenstående video.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Justin Timberlake

Hvorfor i alverden har Justin Timberlake ikke siddet på shotgun-pladsen endnu? Hans hitkatalog i sig selv ville kunne udgøre en karaoke-aften af rang, og hans lune humor og teatralske tendenser er efterhånden et velkendt syn på de skrå talkshow-brædder og det store lærred.
Corden har eftersigende spurgt Timberlake om deltagelse tusindvis af gange, men vi sender endnu en opfordring: Corden – af med fløjlshandskerne og kidnap Justin. Eller giv ham lov til at få Jimmy Fallon med på bagsædet, hvis det er det, der skal til, før Justin gider lege.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Justin Bieber

Det kan meget vel være, Justin Bieber er blevet fast inventar på forsædet hos James Corden. Men let’s face it: Det er det eneste sted, vi efterhånden rigtigt kan lide ham. Men dér kan vi til gengæld også virkelig godt lide ham. Så stik ham lige en køretur igen, så vi kan vinde lidt tiltrængt Bieber-sympati tilbage.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Father John Misty

Vi ved det. Father John Misty er et ualmindeligt long (for ikke at sige direkte utænkeligt) shot. Men hvor ville det dog være fantastisk underholdende at opleve den kronisk ironiske weltschmerz-lidende Misty blive tvunget lige lukt ind i den evigglade brites varme karaokefavn. Så må tv-holdet klare traumeterapien i kølvandet på køreturen, når Misty skal have migræne-piller og Corden sin optimistiske livslyst tilbage.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Mø

Når nu vores alle sammens indtager de helt vilde scener i det store, stygge udland, kunne det jo tænkes (med en god portion krydsede dansker-naller), at hun en dag ville blive inviteret på en rulletur hos Corden. Og kender vi hende ret, ville det blive en munter fornøjelse spækket med Spice Girls-covers.

Skal dansken i sædet, ville Lukas Graham dog nok være en mere sandsynlig kandidat oven på Grammy-optræden og nomineringer. Uanset hvem, der kunne få shotgun, ønsker vi (som de sande jubeloptimister, vi er) solid medvind på landevejen.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Samuel Herring (Future Islands)

Man skal lede længe efter en forsanger med så intens en indlevelsesevne som Future IslandsSamuel Herring. Det ene øjeblik hvirvler han luft-humpende rundt på scenen, det næste tæver han løs på sig selv – enten croonende, growlende eller rappende. Selv om Herring næppe er på nogen liste over oplagte bil-buddies, kan man med Future Islands talkshow-succeser og kommende album in mente forsøge at håbe alligevel.

Det ville dog grænse til at være et farligt socialt eksperiment at lukke en så intens mand inde i en lille, kørende bil, men vi sætter vores lid til Cordens køreevner (og bilens airbagsystem).


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. James Murphy (LCD Soundsystem)

2017 skulle meget gerne gå hen og blive året, hvor LCD Soundsystem endelig vender tilbage med deres første nye album siden 2010. Deres diskografi er i sig selv helt åndssvagt velegnet til roadtrips, så hvorfor ikke også give dem et spin i karaoke-bilen? James og James ville uden tvivl kunne få skrålet godt igennem på et par gedigne LCD-klassikere. Desuden ville Corden med sikkerhed kunne rocke »Uhh yeah«-falsetten i ‘Daft Punk is Playing at My House’ til perfektion, så det kan næsten kun blive et ømt arrangement.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

11. Beyoncé

Godt nok har James Corden udtalt, at Beyoncé i Carpool Karaoke »bestemt ikke sker«. Men hvorfor tage hans ord for gode varer, når der er tale om en vært, der er fyldt med britisk ironi, og en stjerne, der er kendt for at hive overraskelser ud af ærmet om og om igen? Hun er trods alt værtens egen drømme-co-driver.

Det kan godt være, vi befinder os i en benægtelsestilstand, men det ville jo være ganske genialt, hvis vi kunne opleve Queen Bey på sin sjældent slappe line levere nogle af alle de hits, som vi alle sammen har skrålet med på et utal af gange.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

12. Kanye West

Det er umiddelbart svært at forestille sig Kanye West på forsædet i karaokemobilen. Men ikke desto mindre har køreturen faktisk været bekræftet hele to gange for siden at blive aflyst. Så en køretur med Ye er slet ikke utænkelig (hvis han da forhåbentlig snart får det bedre). Det ville i hvert fald være en fryd at opleve Corden varme lidt op under Kanye – og måske endda lokke et af de sjældne smil ud af ham.

Læs også: Megamix af Carpool Karaoke er den perfekte måde at starte 2017 på

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af