Damon Albarn all over: The Good, The Bad And The Queen er på vej med nyt album

Damon Albarn all over: The Good, The Bad And The Queen er på vej med nyt album
The Good, The Bad And The Queen under en koncert i London 2007. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Der er godt gang i Gorillaz disse dage. Ikke nok med at tegneseriebandet barsler med både nyt album og deres helt egen musikfestival; Damon Albarn afslørede også forleden, at han har over 40 Gorillaz-sange på lager. Men det holder ikke den evigt aktive Albarn fra også at have gang i adskillige andre gryder i sit musikkogeri – nu er han nemlig også på vej med et splinternyt album med supergruppen The Good, The Bad And The Queen.

Gruppen, der foruden Albarn består af The Clashs Paul Simonon, The Verves Simon Tong og Afrobeat-trommeslageren Tony Allen, smed deres anmelderroste, selvbetitlede debutalbum i 2007, men har siden da ikke ladet høre fra sig i pladeform – og siden 2011 heller ikke i live-ditto. Dette til trods for en udtalelse i 2014 om, at gruppen var klar til at indspille deres længeventede toer, der nu endelig lader til at blive en realitet.

Nyheden er landet i forbindelse med et interview i Q Magazine, hvor Albarn desuden knytter en lille patriotisk kommentar til projektet: »Brexit har selvsagt givet os et pragtfuldt udgangspunkt«. Hvad det så end skal betyde for de gode, dårlige og dronningen, får vi forhåbentlig snart at høre – præcis hvornår vides dog endnu ikke.

I mellemtiden kan vi se frem til Gorillaz’ kommende album, ‘Humaz’, der lander den 28. april.

Læs også: Vi var til hemmelig Gorillaz-koncert i London – tegneseriebandet er tilbage for fuld styrke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af