Se Harry Styles rockede live-cover af Kanye Wests ‘Ultralight Beam’

Se Harry Styles rockede live-cover af Kanye Wests ‘Ultralight Beam’
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Timberlake, Robbie, Keating, Zayn og nu Styles. Endnu en boyband-stjerne har lanceret solokarriere, og i fredags udgav One Directions Harry Styles så sit selvbetitlede debutalbum: En helt hæderlig popindsats pakket ind i rockmusikalske klæder. Det skal nok skræmme nogle One Direction-fans væk, men uden tvivl også skaffe sangeren nye lyttere fra et lidt ældre segment end vanligt.

For at fejre udgivelsen gav Styles i weekenden koncert i London, og her var der et noget specielt cover på setlisten. Som du kan se nederst, var titlen godt nok skrevet forkert, men fra scenen spillede Styles og band et rocket cover af Kanye Wests ‘Ultralight Beam’ – det skelsættende gospelrap-nummer fra sidste års ‘The Life of Pablo’.

Kanye har som bekendt lukket sin Twitter-profil, så en reaktion fra ophavsmanden må vi desværre spejde langt efter.

Læs også: Stærke parodier i ‘SNL’-quiz: Se Jimmy Fallon og Harry Styles skeje ud som John Travolta og Mick Jagger

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af