Se Diplo fortælle vild Kanye West-anekdote fra Watch the Throne-indspilningerne i nyt animationsklip

Ninja fra Die Antwoord har tidligere delt en skør anekdote om en syret basketkamp mellem ham selv, Kanye West og Drake i animeret form, men der er tilsyneladende flere Kanye-historier hvor de kommer fra på samme formel.

I TBS’ Storyville-program fortæller Diplo, hvordan han under Watch the Throne-indspilningerne omkring 2010 blev hentet ind af Kanye West og Jay-Z på et hotel for at deltage i en session med en masse celebre producere. Herefter dukkede Kanye blandt andet op med Mary Kate og Ashley Olsen og senere med Kim Kardashian, vel og mærke adskillige år inden det celebre par var sammen, og mens Kardashian stadig var gift med basketspilleren Kris Humphries.

Ifølge Diplo gik den syrede session slet ikke som planlagt, men til gengæld proklamerede Kanye foran hele holdet af stjerneproducere, at han »en dag vil gifte sig med Kim Kardashian, blive præsident og modedesigner«. To af Kanyes store drømme er gået i opfyldelse, så måske skal det berygtede præsidentkandidatur virkelig tages alvorligt?

Læs også: Kanye West brygger muligvis på sin egen streamingtjeneste Yeezy Sound

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af