Nile Rodgers har lavet musik med Bruno Mars og Anderson .Paak til nyt Chic-album

Nile Rodgers har lavet musik med Bruno Mars og Anderson .Paak til nyt Chic-album
Nile Rodgers med Chic på Coachella. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

De seneste to weekender har Nile Rodgers og Chic spillet på årets Coachella-festival. I den forbindelse har den legendariske funkguitarist været forbi Pitchfork Radio, hvor han delte nogle ret saftige detaljer om det kommende Chic-album, ‘It’s About Time’.

Han fortalte blandt andet, at bandet havde været i studiet med Bruno Mars, Anderson .Paak, Craig David, Stefflon Don, Nao, Mura Masa og Blondie-forsangeren Debbie Harry. Han siger endvidere, at de også snart skal indspille musik sammen med Haim.

Hvis det ikke lyder vildt nok, annoncerede Rodgers også, at Chic og Haim muligvis vil optræde til hinandens koncerter i fremtiden: »I de næste to år, hver gang du ser Haim give koncert, og du ser Chic give koncert… hold øje med, om det ene band ender med at optræde med det andet. Selv hvis det ikke er annonceret. På den røde løber udfordrede vi forleden hinanden til en ‘battle of the bands’. Og jeg elsker Haim. De sagde: ‘Vi vil smadre ethvert band’, og jeg sagde: ‘Jeg tager glædeligt imod den udfordring’«.

Haim spiller i Tap1 den 19. juni, men Chic er i gang med at turnere England og Irland rundt på det tidspunkt, så en smuttur til København synes tvivlsomt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af