Tyler, The Creator deler ny sang – se videoen til ‘435’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

NorthSide-aktuelle Tyler, The Creator, har givet os et nyt track med en tilhørende musikvideo. Hverken ‘435’ eller dens video er noget af det mest flashy, Tyler har givet os, men de gør ventetiden lettere at holde ud, mens vi ser frem til hans koncert til sommer.

På Twitter fortæller Tyler, at det er et track fra i februar, som ikke på nogen måde angiver, hvor hans lyd i fremtiden vil bevæge sig hen. Videoens beskrivelse på Youtube kalder den også »en tilfældig sang, der lå og flød fra ‘Flower Boy’-turneen i februar«.

Tracket er ikke nær så melodisk eller konceptuelt orienteret som noget fra den stærkt soul-prægede ‘Flower Boy’, men den lyder ikke helt som klassisk Tyler heller. Det lyder mest som Tyler, der freestyler over et klassisk østkyst-beat, ikke ulig stilen fra det nyeste Czarface/MF Doom-album. Det er et fint lille nummer, men det varer desværre kun halvandet minut.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af