Tyler, the Creator taler om sin seksualitet, stoffer og alkohol i nyt interview

Tyler, the Creator taler om sin seksualitet, stoffer og alkohol i nyt interview
Tyler, The Creator. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Tyler, the Creator pryder forsiden af det nye nummer af magasinet Fantastic Man, og hans fornemme cover er naturligvis akkompagneret af et større interview. Her bliver Tyler blandt andet spurgt om en af de ting, fans og nysgerrige sjæle har undret sig over, siden han udgav ’Flower Boy’: Offentliggjorde han på albummet, at han er homoseksuel?

Til spørgsmålet om sin seksualitet svarer Tyler: »Det er stadig en gråzone for folk, hvilket er cool med mig. Selvom jeg bliver opfattet som højrøstet og out there, er jeg privat, hvilket er en mærkelig dikotomi. Sidestillingen af højlydt og stille er underlig«.

»Det er et bogstaveligt spørgsmål, og det, der er med mennesker, er, at vi hader ikke at have et svar. Vi hader at være uvidende. Så folk bullshitter svar, finder på alt muligt lort, i stedet for bare at – jeg ved ikke. Der er nogle ting, der bare er uforklarlige«.

Selvom Tyler i løbet af interviewet kommer omkring sin fascination af nogle smukke mænd, han mødte i løbet af sommeren i Paris, ønsker han dog ikke at komme nærmere ind på, om han har været forelsket. »Øhm, det bliver den næste plade«, lød det.

Tyler kom endvidere omkring emner som stoffer og alkohol, som han har været striks omkring at holde ude af studiet, når der skulle arbejdes. Derfor sagde Tyler da også fra, da der blev røget weed i studiet.

»Jeg gik ind i lokalet og tog blunten ud af nogens hånd, smed den på gulvet og trådte på den og sagde: ’Det her er en distraktion. Det skal stoppe. Vi er her for at fucking arbejde. Ikke for at hænge ud’. Fuck det. Rent sind. I det mindste én gang, goddamn«.

Alkoholen er heller intet, der stjæler Tylers opmærksomhed. Hertil var hans ræsonnement ganske logisk: »Jeg ved, at jeg ikke vil være den der fulde mand. Men jeg ved, at jeg gerne vil lave et spring på en dirt-bike. Det kan jeg kigge på og sige: ’Det vil jeg gerne gøre’. Jeg har aldrig set nogen fuld og tænkt: ’Damn, sådan vil jeg gerne være’. Så jeg tror bare, jeg helt naturligt fik det ind i hovedet, at jeg ikke har nogen grund til at gå derhen og blive fucking fuld«.

Læs også: Hør Tyler, The Creators soundtrack-sange i ny trailer til animationsfilmen ‘The Grinch’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

New! Fantastic Man n° 28 for Autumn & Winter 2018 with gregarious pop star Tyler, the Creator on the cover. One of two editions photographed by #MarkPeckmezian with styling by #CarlosNazario – on newsstands this Friday. Click the link in bio for an early read of the cover story by #PaulFlynn. #TylertheCreator

Et opslag delt af Fantastic Man (@manfantastic) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af