Vince Staples slipper nyt album på fredag feat. blandt andre Kamaiyah, Jay Rock og Tyga

Vince Staples slipper nyt album på fredag feat. blandt andre Kamaiyah, Jay Rock og Tyga
Vince Staples. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Som et lyn fra en skyfri himmel smed Vince Staples i går et par tweets, der afslører, at han er klar med nye toner. »Godmorgen citch, vi har nyt Vince Staples nu på fredag«, lød det (dog i lidt mere voldsomme versaler).

Staples afslører i et opfølgende tweet, at det nye projekt kommer til at rumme features fra »Californien-legenderne« Kamaiyah, Jay Rock, T Raw (aka Tyga) og Lil Fade.

På Instagram uddyber Compton-rapperen desuden, at albummet (eller hvad det nu helt præcis bliver for en slags udgivelse) vil være dedikeret til »sin største fan og støtte siden dag ét«. Teksten følger med et billede af den (formodentlig) omtalte superfan, der er ingen ringere end Vince Staples selv om lille.

»Han sagde, han havde brug for noget, der repræsenterede ham og der, han kommer fra, så her er det. Tak for alle dine års loyalitet, jeg gør det her for folk som dig«, lyder det fra Vince til mini-Vince.

Udgivelsen, der endnu ikke har fået en officiel titel, bliver Staples’ første siden sidste års fremragende ’Big Fish Theory’.

Læs også: Vince Staples lander sin første hovedrolle i filmen ‘Punk’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af