Jennifer Lopez teamer op med Cardi B og Lizzo i stripper-drama – se traileren til ‘Hustlers’

Cardi B og Lizzo var begge aktuelle på årets Roskilde Festival. Nu vender de snuden mod det store lærred med deres spillefilmdebuter i komediedramaet ‘Hustlers’, der har Jennifer Lopez i hovedrollen.

Castingen af Cardi B ligger umiddelbart lige til højere benet. Filmen følger nemlig en gruppe eks-strippere, der vender sig mod deres rige Wall Street-klienter i et komplot om at tømme deres kreditkort fuldkommen – og Cardi B har som bekendt en fortid i netop det miljø.

Instruktøren har eftersigende også brugt mere end to år på at overtale rapperen til at medvirke, men mon ikke den tid er godt givet ud? Cardi B nyder lige nu popularitet som få andre.

I filmen kan man også opleve stortalentet Constance Wu, der fik en massivt gennembrud med ‘Crazy Rich Asians’, samt Madeline Brewer (‘The Handmaid’s Tale’), Trace Lysette (‘Transparent’), Julia Stiles (‘The Bourne Ultimatum’) og de endnu relativt ubreskevne blade Lili Reinhart og Keke Palmer.

Filmen instrueres af Lorene Scafaria, der tidligere har stået bag ‘The Meddler’ med Susan Sarandon. ‘Hustlers’ er efter planen sat til dansk premiere 19. september.

Læs også: Cardi B og Offset brugte over 2.5 millioner kroner på datterens vilde 1-års fødselsdagsfest

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af